Manuel Belda disposat a fer «un altre sacrifici» i ser cap de llista del PP a Ripoll

L'exregidor popular només ho faria si no troba cap altre candidat per encapçalar la candidatura

Arnau Urgell
09 de desembre del 2010
Enric Millo, amb Pío García Escudero i Manuel Belda, a davant del Monestir.
Enric Millo, amb Pío García Escudero i Manuel Belda, a davant del Monestir. | Arnau Urgell
Manuel Belda, a la dreta, no descarta tornar a ser candidat del PP. Foto: Arnau Urgell

Manuel Belda està disposat a fer “un altre sacrifi” per tal que el Partit Popular presenti llista a Ripoll a les municipals del 2011. L'home fort dels populars a la comarca –i que va ser regidor per darrera vegada entre 1995 i 1998- no està disposat que el partit es quedi sense concórrer als comicis de l'any vinent.

Belda ha explicat a ElRipollès.info que treballen amb diversos noms per encapçalar la candidatura a l'Ajuntament de Ripoll. Tot i això “no descarta” que el candidat acabi sent ell. “Abans de quedar-nos sense presentar assumiré la responsabilitat” ha afegit. Tot i així ha deixat per després de Nadal resoldre-ho. “Espero que el mes de gener ho tinguem clar” ha declarat.

A les darreres eleccions el PP es va quedar amb només 183 vots –el pitjor resultat amb números absoluts- en una llista que va encapçalar Pere Munell. Posteriorment, el candidat popular va abandonar el partit i va fer el salt a Reagrupament. El 1995, quan va ser escollit regidor, va obtenir 351 vots. Tanmateix tres anys després va dimitir per les pintades amenaçadores que van aparèixer a la vila.

A Camprodon segur, a Sant Joan potser

Manuel Belda ha assegurat que a banda de Ripoll tenen assegurat repetir candidatura a Camprodon –van ser les dues úniques llistes del 2007-. Al mateix temps treballen en fer-ne a Sant Joan de les Abadesses. Tanmateix, considera que en ambdós casos és massa d'hora per parlar de noms.