TIC per a empreses

La Fundació Televall i el Consorci Ripollès Desenvolupament organitzen un taller de formació gratuït sobre eines TIC per a la petita empresa

Redacció
07 de desembre del 2010
La Fundació Televall i el Consorci Ripollès Desenvolupament han organitzat pels propers 14 i 16 de desembre un taller de formació sobre les Eines de gestió per a la petita empresa  on s'explicarà el funcionament de la solució gratuïta Eines TIC. El curset és gratuït i consta de dues sessions de tres hores que es realitzen a la seu del Consorci. Requereix inscripció prèvia.

L’Eines TIC és una acció que s’emmarca en el marc el pla PIMESTIC per oferir un conjunt d’eines informàtiques per cobrir les necessitats bàsiques informàtiques dels treballadors autònoms i les petites empreses i facilitar d’aquesta manera la introducció de les tecnologies de la informació i les comunicacions (les TIC) en la gestió d’aquests negocis.

Amb les diferents aplicacions d'Eines TIC i amb una mínima formació es poden crear ofertes,
comandes, albarans; emetre factures i emmagatzemar informació sobre les despeses, realitzar vendes per TPV (Terminal Punt de Venda), mantenir una gestió de productes; generar diversos formularis d'Hisenda, com les declaracions trimestrals d’IVA i IRPF en els formats i paper oficials; etcetera.

Més informació i inscripcions al curs