El Camprodon estrena amb derrota la gespa artificial (1-2)

El Ripoll es retroba amb la victòria a Bescanó (1-2) i es manté segon a set punts del líder

Redacció
28 de novembre del 2010
La UE Camprodon no va poder estrenar amb victòria la gespa artificial del camp de la vila (1-2). Els homes de Manel Puigverd van perdre de la manera més injusta: de penal i al temps afegit. El Sant Hilari, fins ara el cuer del grup 1 de Primera Regional, es va avançar a la primera part. Tot i el gol de l'empat de Plana a la segona, un penal dels selvatans al minut 91 va decantar el partit.

Per la seva banda el CF Ripoll va aconseguir la victòria al camp del Bescanó (1-2) després de dos resultats negatius -una derrota a fora i un empat a casa-. La victòria al Gironès, gràcies a dos gols d'Arnau Molinero i Gerard, permeten els ripollesos conservar la segona posició. Tanmateix, una nova victòria d'un Lloret imparable fa que el liderat continui a set punts.

A Segona, el Campdevànol va trencar una ratxa de vuit partits sense guanyar. I ho va fer marcant un gol per cadascun d'aquests partits sense conèixer la victòria. Els campdevanolencs van vèncer per un escandalós 8 a 3 al Sant Julià de Vilatorta.

Primera Regional (Grup 1)


Bescanó 1 - CF Ripoll 2
UE Camprodon 1 - Sant Hilari 2
La Jonquera - CE Abadessenc (dg, 16:00)



Segona Regional (Grup 5)
 

UE Campdevànol 8 - Sant Julià de Vilatorta 3

Tercera Regional (Grup 3)
CF Ribetana 2 - AE Corcó 0
Atlètic Monestir 1 - FC Vic Riuprimer B 3
UE Sant Vicenç B 3 - CF Ripoll B 2

Tercera Regional (Grup 27)
Vilallonga de Ter - Abadessenc (ds, 15:30)