Els resultats del 28-N, també al mòbil

Les portades de les versions mòbil i web permetran seguir l'escrutini dels vots tant a nivell nacional com comarcal

Redacció
27 de novembre del 2010
Els catalans tindran més opcions que mai aquest 28-N
Els catalans tindran més opcions que mai aquest 28-N | Arnau Urgell
ElRipollès.info permetrà fer el seguiment al minut de la nit electoral. Foto: Arnau Urgell

La nit electoral del 28-N es podrà seguir en directe a ElRipollès.info. En portada, un mòdul permetrà seguir l'escrutini tant a nivell nacional com comarcal així com un gràfic amb la projecció en escons a mesura que es recomptin els vots. També es podran seguir al minut les dades dels 19 municipis del Ripollès, de la resta de pobles i comarques catalanes així com de les quatre circumscripcions.

La versió mòbil d'ElRipollès.info també tindrà en portada els resultats actualitzats de l'escrutini -en aquest cas a nivell nacional- i permetrà enllaçar amb la resta de dades comarcals i municipals.

Les dades, que es transmetran directament des del Departament de Governació, seran un dels elements més destacats del seguiment electoral del Grup Nació Digital. Un equip de periodistes cobriran les reaccions des de les seus nacionals dels partits: Sandra Arenas amb CiU, Joan Puighermanal amb el PSC –i amb un ull a ICV-, Quico Sallés amb ERC, Xavi Tedó pendent de Solidaritat i Reagrupament i Joan Guirado del PP i Ciutadans. Tot un equip dirigit per Salvador Cot i complementat amb la xarxa de periodistes de les edicions territorials del Ripollès, Osona, el Bages, Girona i la Garrotxa.

Al llarg del dia ElRipollès.info i Nació Digital informaran sobre l'evolució de la participació, de les possibles incidències i continuaran amb la seva aposta per la fotografia com un dels elements diferencials.