La reforma laboral, més de forma que de fons

Així ho va afirmar l'advocat José Luis Salido en una conferència organitzada per la UIER

per Redacció , 16 de novembre de 2010 a les 17:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Unió Intersectorial Empresarial de Ripollès (UIER) va organitzar el divendres passat una una conferència sobre la reforma laboral a càrrec de l'advocat José Luis Salido, considerat una de les principals figures en legislació laboral del país, soci del Gabinet Garrigues, professor de la Universitat de Barcelona i col·laborador de Foment del Treball.

Salido va qualificar la reforma del mercat de treball com una reforma, no de fons si no de forma, a més de comentar que les mesures no han deixat content ni a la patronal ni a uns sindicats que van convocar una vaga general en contra. L'advocat va fer un repàs dels principals punts de la reforma laboral i les possibles alternatives a aquelles qüestions que considera més negatives.


En aquest sentit va explicar de les "innumerables bonificacions" per potenciar la contractació. Per Salido hagués estat més positiu pels empresari reduir d’un punt en la cotització a Seguretat Social.

 

Participació