La plataforma IES Abat Oliba Decideix propugna un boicot electoral al Partit Popular

El seu cap de llista gironí, Enric Millo, va titllar la consulta sobre la independència a l'institut ripollès de "despropòsit il·legal"

Redacció
13 de novembre del 2010
Una alumna de l'institut votant a la consulta
Una alumna de l'institut votant a la consulta | ACN
Una alumna de l'institut votant a la consulta de l'IES Abat Oliba. Foto: ACN

La plataforma IES Abat Oliba Decideix, que el passat mes de març va organitzar una consulta sobre la independència al centre educatiu ripollès, ha demanat fer boicot electoral al candidat popular Enric Milló.

Els organitzadors de la consulta, que va obtenir una altíssima participació del 84%, afirmen que Millo va intentar evitar que se celebrés tot tillant-le de "despropòsit". “Està fora de la legalitat i, a més, un institut és el pitjor lloc per celebrar un referèndum d'aquestes característiques” va afirmar el cap de llista per Girona del PP i va anunciar que interpel·laria al conseller d'Educació per aquests fets.

Segons la plataforma IES Abat Oliba Decideix "les intencions d'Enric Millo d'aturar un procés de consulta popular són indignes d'una personalitat en la seva posició i militant d'un partit que més d'una vegada ha fet declaracions dient que s'ha de respectar la democràcia". Per aquest motiu fan una crida als joves i al conjunt de ripollesos que el 28-N "no es doni ni un vot" a Millo ni al Partit Popular.