Els hospitals de Campdevànol, Vic i Olot estableixen una aliança estratègica

La consellera de Salut, Marina Geli, presidirà aquest dimarts la signatura del conveni

per osona.com , 8 de novembre de 2010 a les 17:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de novembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimarts, a l’Hospital General de Vic, en un acte presidit per la consellera de Salut, Marina Geli, es farà la signatura del conveni marc de col·laboració entre el Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Privada Hospital Sant Jaume d’Olot i la Fundació Privada Hospital de Campdevànol amb l’objecte d’establir una aliança estratègica en matèria de gestió assistencial de la salut.

El document, que signaran els presidents de les tres institucions i els gerents del Servei Català de la Salut de Girona i de la Catalunya Central, preveu que els àmbits de treball específics de l’aliança estratègica siguin participar conjuntament en accions de recerca i col·laborar en la implantació de nous productes o serveis. També es preveu la col·laboració en matèria tecnològica, logística, operativa de serveis i en tots aquell productes assistencials que siguin d’interès. L’acord entre les tres institucions es podrà ampliar sense necessitat de modificar aquest conveni.


Aquesta aliança es planteja en un moment de millora substancial de les comunicacions viàries entre Osona, el Ripollès i la Garrotxa. El conveni deixa clar que, tot i les accions conjuntes que es puguin executar en benefici de la qualitat, l’equitat i l’eficiència dels serveis assistencials, cadascuna de les tres institucions mantindrà la seva personalitat jurídica i les línies d’activitat pròpies.

 

Participació