El CF Ripoll no falla (1-0) i es manté segon

L'Abadessenc ensopega a casa (2-2) però conserva la tercera posició mentre que el Camprodon pateix la tercera derrota consecutiva (2-1)

07 de novembre del 2010
576_1289148119_Adri_Costa__Futbol_Ripoll_Jonquera_1
576_1289148119_Adri_Costa__Futbol_Ripoll_Jonquera_1 | Adrià Costa
El Ripoll continua a gran nivell. Foto: Adrià Costa

El CF Ripoll no ha fallat contra la Jonquera, un equip de la zona mitjana, i s'ha imposat per la mínima (1-0) amb un gol de Sales a la primera part. Amb aquest resultat els ripollesos sumen 20 punts però no han pogut recuperar el liderat ja que el Lloret ha guanyat a Tossa (0-2). Els selvatans continuen dos punts per sobre del Ripoll.

L'Abadessenc per la seva banda ha ensopegat i només ha pogut empatar a casa amb l'Escala (2-2). Un partit boig ja que els quatre gols es van concentrar en dos minuts a la primera part i dos minuts del temps de descompte. Tot i això manté la tercera posició amb 16 punts, sis per sota del líder i a quatre del Ripoll. En canvi el Camprodon continua la seva mala ratxa -tercera derrota consecutiva- en perdre per 2 a 1 a Vilamalla. Els camprodonins cauen fins a la 14 posició amb només 10 punts.