Carretero: «Amb els diners que Madrid ens pren ja hauríem fet el túnel de Toses»

El candidat de Reagrupament fa una crida a “autodeterminar-nos” el 28-N

Arnau Urgell
31 d'octubre del 2010
Joan Carretero ha presidit la inauguració del local de Reagrupament a Ripoll.
Joan Carretero ha presidit la inauguració del local de Reagrupament a Ripoll. | Arnau Urgell
Joan Carretero ha presidit la inauguració del local de Reagrupament a Ripoll. Foto: Arnau Urgell

L'impulsor i cap de llista per Girona de Reagrupament, Joan Carretero, ha inaugurat aquest diumenge el local electoral de la formació a Ripoll. Carretero ha insistit en la importància dels comicis i ha fet una crida a fer cas el president Montilla quan va afirmar que els catalans s'autodeterminen cada quatre anys. El líder de Reagrupament ha presentat els tres eixos del partit: independència, regeneració democràtica i treball.

Per Carretero Catalunya està asfixiada per Espanya. En aquest sentit, tot reivindicant l'eix Ripoll-Puigcerdà, ha afirmat que “amb els diners que Madrid ens pren ja hauríem fet el túnel de Toses”. “Cal deixar de plorar i reaccionar” ha afirmat. I considera que els “enfadats” tenen tres opcions: Reagrupament, la CORI d'Ariel Santamaria i Carmen de Mairena –pels que ja s'ho prenen amb escarni- o abstenir-se. En aquest sentit ha fet una crida a no quedar-se a casa el 28-N ja que l'abstenció afavoreix els grans partits que “ja tenen els seus ramats controlats”.

Joan Carretero tornarà a la comarca el proper divendres. Farà el tradicional "porta a porta" per comerços tant a Ripoll com probablament a Camprodon i presentarà a la llibreria la Tralla el llibre Carretero, retrat d'un metge que fa política de Francesc Orteu.