30 d'octubre del 2010
Gran partit de la UE Ripoll.
Gran partit de la UE Ripoll. | Arnau Urgell
Gran partit de la UE Ripoll. Foto: Arnau Urgell

La Unió Esportiva Ripoll ha vençut en un gran partit al Bàsquet Fontajau per un clar 78 a 65. Els ripollesos han pogut oferir la cinquena victòria de la temporada en set partits a l'afició el dia que es presentaven tots els equips del club.

La primera part ha estat igualada tot i que amb l'encert exterior el Ripoll s'ha escapat de set punts a la meitat del segon quart. Tanmateix els gironins han aconseguit retallar diferències i marxar a la mitja part només tres per sota (32-29).

A la represa, el Fontajau ha sortit molt més intens i durant uns minuts ha dut la iniciativa. Tanmateix, amb 45 a 47 al marcador s'ha produït una doble jugada de cinc punts que ha estat clau. La primera falta més tècnica, tres tirs lliures i una cistella de dos. La segona, un triple i falta al jugador ripollès que esperava el rebot.

El tercer quart ha acabat amb deu punts de marge pels ripollesos (59-49) mentre que el darrer quart ha estat un festival de joc local. Amb una màxima diferència de quinze, finalment han vençut per tretze punts (78-65). En finalitzar el partit s'han presentat els vuit equips del club.

Els vuit equips de la UE Ripoll. Foto: Arnau Urgell