El cementiri de Ripoll, a punt per Tots Sants

Enguany l'accés és pel barri de Sant Pere per les obres de la carretera de Sant Joan

Redacció
27 d'octubre del 2010
Enguany s'han arranjat les teulades de la via.
Enguany s'han arranjat les teulades de la via. | Ajuntament de Ripoll
L'Ajuntament de Ripoll ha presentat, en motiu de Tots Sants, les millores realitzades al cementiri per l'empresa concessionària al llarg del 2010. Destaquen la pavimentació amb formigó de la via A, l'arranjament de les teulades i pintar les façnes de la via de Sant Pere i la col·locació de grava als vials dels recintes Sant Domènec i Santa Maria.

Per l'any vinent, en el marc del contracte de manteniment, es preveu formigonar els carrers dels recintes Sant Domènec i Santa Maria, als costats dels nínxols, arranjar les teulades de la via A, i dels recintes Santa Maria i Sant Domènec, col·locar la barana de les escales superiors d’accés a la plaça de la via Sant Eudald i fer el tancament del perímetre del cementiri.

Canvis en l'accés

Les obres de la carretera de Sant Joan provoquen que aquests dies l'accés al cementiri es modifiqui. En aquest sentit s'ha de fer per l'entrada secundària del barri de Sant Pere. No obstant, per evitar problemes de trànsit en aquest camí d’accés provisional, únicament es podrà arribar fins al cementiri amb vehicle en el cas d’enterraments i per acompanyar a les persones amb minusvalidesa o problemes de mobilitat.