París tanca l'Any Albéniz

Amb un concert del pianista Guillermo González al Palau Nacional dels Invàlids

Redacció
26 d'octubre del 2010
Punt i final a l'Any Albéniz. Una celebració que s'ha allargat durant dos anys per commemorar tant el centenari de la seva mort (2009) com els 150 anys del seu naixement (2010).

La traca final dels actes va ser a París, un dels escenaris de la vida d'Isáac Albéniz (hi va viure entre el 1898 i el 1900). El gran saló de l'exèrcit del Palau Nacional dels Invàlids va acollir un concert amb el mestre pianista Guillermo González basat en les obres del compositor camprodoní i amb la interpretació de la Suite Iberia.

Un concert de Guillermo González va tancar l'Any Albéniz. Foto: Ajuntament de Camprodon

A banda del concert, organitzat per l'Ajuntament de Camprodon, l'ambaixada espanyola a l'Estat francès i el Palau Nacional, l'ambaixador va rebre les autoritats camprodonines -encapçalades per l'alcalde Esteve Pujol- en una reunió de treball. També van ser a París diversos patrons de la Fundació Albéniz (Josep Juncà, Daniel Birba i Xavier Collboni); el director del patronat, Jordi Berdala; el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé; familiars d'Albéniz, i representants de les entitats culturals camprodonines.

Totes les notícies de l'Any Albéniz



Reunió entre els representants camprodonins i els de l'ambaixada espanyola a París. Foto: Ajuntament de Camprodon