Dos gols de Miki Soler serveixen a l'Abadessenc per doblegar el Camprodon (2-1)

24 d'octubre del 2010
Miki Soler a punt de batre a Sala (1-0).
Miki Soler a punt de batre a Sala (1-0). | Arnau Urgell
Miki Soler a punt de batre a Sala (1-0). Foto: Arnau Urgell

L'Abadessenc ha pogut endur-se el primer derbi comarcal de la temporada en vèncer el Camprodon per un ajustat 2 a 1. Dos gols de l'ariet local, Miki Soler, han estat suficients per tal de doblegar la resistència dels visitants que segurament han merescut puntuar. El partit ha estat marcat per la igualtat i amb dues parts ben diferenciades, la primera sense ocasions i la segona més entretinguda i amb alternatives.

Els primers 45 minuts han estat ben avorrits. El Camprodon ha portat el pes del partit però sense ocasions mentre que l'Abadessenc ha estat a punt de marcar el minut 25 quan Casas no ha resolt una jugada embolicada a l'àrea visitant. A la represa les coses han canviat com un mitjó. Al minut 46 Karam ha xutat desviat en la primera ocasió dels visitants mentre que l'Abadessenc també ha estat a punt de marcar després que un xut del porter local rebotés en un davanter blanc-i-negre.

El gol es començava a olorar i ha arribat al minut 65 després que Miki Soler es quedés sol davant de Sala i no perdonés. Cinc minuts abans els locals havien reclamat penal i la jugada havia acabat amb un xut que havia sortit molt a prop del pal dret del porter camprodoní. El gol ha canviat la decoració del partit ja que el Camprodon ha perdut el domini i ha començat a jugar amb nerviosisme i precipitació. Aquest fet ha suposat que els davanters locals arribessin fins a tres ocasions sols davant la porteria camprodonina. En una d'aquestes ocasions Miki Soler ha marcat el seu segon gol al minut 79.

El partit semblava sentenciat i es percebia que l'Abadessenc encara podria ampliar el marcador. Tanmateix a la següent jugada Plana ha escurçat diferències pel Camprodon. A partir d'aquí disset minuts de nervis i alternatives -l'àrbitre ha afegit set minuts de descompte- però el marcador ja no s'ha mogut més.