Carles Esteve guanya la segona edició dels 2 Dies de Trial Santigosa Clàssic

Més de 150 participants van prendre part a la prova

25 d'octubre del 2010
La prova reviu l'esperit dels primers Santigosa.
La prova reviu l'esperit dels primers Santigosa. | Xevi Mas
La prova reviu l'esperit dels primers Santigosa. Foto: Xevi Mas

Carles Esteve amb Honda va ser el gran triomfador de la segona edició dels 2 Dies Trial Santigosa-Clàssic. Esteve es va endur la categoria màxima (blaus) amb només cinc punts de penalització. Van completar el podi Pere Mill i Salvador Vilella ambdós amb 10 punts.

En les altres dues categories els guanyadors van ser Lluís Galvant amb Bultaco a la categoria verda i Alba Villegas amb una Honda amb grocs.

La competició que està reservada exclusivament a les motos de trial clàssiques va mantenir l'estructura bàsica de la passada edició: una única volta en un circuit de 21 km i 20 zones diferents cada dia.

40 anys de Santigosa

Amb motiu dels 40 anys dels 3 Dies Trial Santigosa el Moto Club Abadesses realitza diferents actes de celebració des d’ara i durant tot l’any 2011. Cal destacar tres mostres temàtiques sobre la prova de les quals la primera, l'exposició fotogràfica Els orígens dels 3 Dies Trial Santigosa que es va inaugurar al Palau de l’Abadia.