Instal·len gespa artificial al camp de futbol de Camprodon en plena temporada

Quart municipi que abandona la gespa natural

Redacció
21 d'octubre del 2010
Obres d'instal·lació de la gespa artificial al camp del Camprodon.
Obres d'instal·lació de la gespa artificial al camp del Camprodon. | Ajuntament de Camprodon
Obres d'instal·lació de la gespa artificial al camp del Camprodon. Foto: Ajuntament de Camprodon

L'Ajuntament de Camprodon va iniciar el passat 5 d'octubre les obres per instal·lar gespa artificial al camp de la vila. El fet que la substitució de la catifa verda natural s'hagi produït en plena temporada futbolística ha obligat a la Unió Esportiva Camprodon a intercanviar l'ordre d'un mínim de dos partits que havia de jugar a casa. D'aquesta manera, els homes de Manel Puigverd -així com les categories inferiors- jugaran quatre o cinc partits consecutius lluny de Camprodon.

Amb el finançament provinent de la Generalitat i la Diputació lligat el consistori va decidir tirar endavant una demanda del club. I és que les condicions climatològiques del municipi eren massa dures per mantenir en condicions la gespa natural -especialment a l'hivern- tot i el gran esforç per cuidar-lo. En aquest sentit l'Ajuntament de Camprodon considera que la gespa artificial suposarà una reducció del cost del manteniment a banda de permetre que tots els equips del club puguin jugar i entrenar al camp gran -molt sovint ho havien de fer al camp de futbol 7 annex-.

Amb el canvi de Camprodon ja seran quatre municipis els que tindran gespa artificial als seus camps. Aquest mateix estiu Sant Joan es va afegir a Ripoll i Campdevànol que ja fa temps van abandonar la gespa natural.