Més de 300 motos Harley i custom omplen Ripoll

Exitosa cinquena trobada dels Galls de Ripoll

Redacció
18 d'octubre del 2010
La trobada dels Galls de Ripoll va reunir 300 motos.
La trobada dels Galls de Ripoll va reunir 300 motos. | Arnau Urgell
Les Harley han estat el gran focus d'atenció de la trobada. Foto: Arnau Urgell

El col·lectiu motard els Galls de Ripoll ha aconseguit mobilitzar més de 300 motos Harley, cutom i trike's en la cinquena edició de la trobada de Ripoll. A partir de quarts de deu la carretera de Barcelona s'ha omplert d'aquestes espectacular motocicles.

A dos quarts de dotze els motards han iniciat un recorregut que els ha dut a Vallfogona i Sant Joan de les Abadesses a través dels colls de Canes i de Santigosa. El president dels Galls de Ripoll, Àngel Muñoz, ha valorat molt positivament la capacitat de convocatòria d'un esdeveniment que ja esdevingut un clàssic del calendari de tardor ripollès.

Els Galls de Ripoll ja fa cinc anys que organitzen la trobada. Es tracta d'un col·lectiu format per una trentena de socis que cada diumenge surten a gaudir de la seva gran passió: la moto. "Habitualment fem sortides de 200-300 km" explica Muñoz que afegeix que combinen tant passejades com l'assistència a trobades com la d'avui. "Participar a les altres trobades és la clau per tal que la de Ripoll sigui un èxit" admet.

La trobada dels Galls de Ripoll va reunir 300 motos. Foto: Arnau Urgell

Àngel Muñoz, president dels Galls. Foto: Arnau Urgell

Galeria de fotos 2010 (Arnau Urgell)

Galeria de fotos 2009 (Arnau Urgell)

Galeria de fotos 2008 (Arnau Urgell)