L'estacionament a les zones verdes de Camprodon s'allarga

Es passa d'una hora gratuïta a una hora i mitja

per Redacció , 13 d'octubre de 2010 a les 16:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'octubre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Camprodon ha anunciat que l'aparcament en zona verda, que va entrar en vigor el passat 28 de juliol, amplia el temps d'estacionament fins a una hora i mitja (fins ara es podia estacionar gratuïtament durant una hora) a partir del 15 d'octubre.

La zona verda de Camprodon s'estén per les principals places de la vila (Carme, Santa Maria, Doctor Robert i Espanya) així com a l'entorn del pavelló vell (carrer Sant Antoni i l'hort de can Serra). A més, les zones de càrrega i descàrrega -limitades a 30 minuts- seran zona verda fora de les hores punta.


Aquest tipus d'aparcament, que compta amb el suport de l'Associació de Comerç i Turisme, funciona de nou del matí a vuit del vespre. Fora d'aquest horari l'estacionament és lliure.

Aquest estiu Camprodon es va sumar a la iniciativa de Sant Joan de les Abadesses d'instaurar la denominada zona verda. A diferència de Barcelona, les places d'aparcament pintades de verd són gratuïtes però limitades a un temps determinat. Per utilitzar-les cal disposar d'un rellotge horari que es pot recollir a l'Ajuntament, a l'oficina de turisme i als establiments de l'Associació Comerç i Turisme.

 

Participació