L'estacionament a les zones verdes de Camprodon s'allarga

Es passa d'una hora gratuïta a una hora i mitja

Redacció
13 d'octubre del 2010
L'Ajuntament de Camprodon ha anunciat que l'aparcament en zona verda, que va entrar en vigor el passat 28 de juliol, amplia el temps d'estacionament fins a una hora i mitja (fins ara es podia estacionar gratuïtament durant una hora) a partir del 15 d'octubre.

La zona verda de Camprodon s'estén per les principals places de la vila (Carme, Santa Maria, Doctor Robert i Espanya) així com a l'entorn del pavelló vell (carrer Sant Antoni i l'hort de can Serra). A més, les zones de càrrega i descàrrega -limitades a 30 minuts- seran zona verda fora de les hores punta.

Aquest tipus d'aparcament, que compta amb el suport de l'Associació de Comerç i Turisme, funciona de nou del matí a vuit del vespre. Fora d'aquest horari l'estacionament és lliure.

Aquest estiu Camprodon es va sumar a la iniciativa de Sant Joan de les Abadesses d'instaurar la denominada zona verda. A diferència de Barcelona, les places d'aparcament pintades de verd són gratuïtes però limitades a un temps determinat. Per utilitzar-les cal disposar d'un rellotge horari que es pot recollir a l'Ajuntament, a l'oficina de turisme i als establiments de l'Associació Comerç i Turisme.