La colònia Estabanell inaugura els garatges per Festa Major

Entre altres actes celebra la desena trobada gegantera

Sadurní Rovira
04 d'octubre del 2010
Acte d'inauguració dels garatges de la colònia Estabanell.
Acte d'inauguració dels garatges de la colònia Estabanell. | Sadurní Rovira
Acte d'inauguració dels garatges de la colònia Estabanell. Foto: Sadurní Rovira

La Festa Major de la colònia Estabanell i Cavallera celebrada aquest cap de setmana es recordarà per la inauguració dels nous garatges i per la desena trobada gegantera. Els actes van començar el dissabte amb un sopar servit pel cuiner de Crespià amb una cinquantena llarga de comensals i va servir com a punt de trobada entre els veïns i els qui hi mantenen encara forts lligams sentimentals.


El diumenge al matí l'alcalde de Camprodon juntament amb regidors del consistori, així com del president del Consell Comarcal i altres alcaldes de la comarca van inaugurar els nous garatges de la colònia amb la presència massiva d'uns veïns satisfets per veure complerta una reivindicació històrica. “Amb aquesta renovació s'ha aconseguit dignificar la porta d'entrada de Camprodon” va afirmar gràficament el el president del Consell Comarcal, Enric Pérez.

A les 4 de la tarda les colles geganteres de Camprodon, Vilallonga i Ogassa van acompanyar la geganta Remei, en una animada cercavila que complia els seus primers 10 anys. A les 6 un ball amenitzat pel ripollès Un sol Music va possar punt i final a la festa. El ball també fou emotiu perquè era la darera vegada que aquest músic tocava en una festa en la qual feia anys que participava. Cal recordar que el proper 31 de desembre es retirarà després d'una carrera de tres dècades.

La trobada gegantera ha arribat a la desena edició. Foto: Sadurní Rovira