Ripoll tindrà una gasolinera oberta les 24 hores

Fins ara la benzinera de Molló era l'única de les vuit de la comarca oberta més enllà de les deu del vespre

Redacció
04 d'octubre del 2010
La benzinera del polígon Pintors estarà oberta les 24 hores.
La benzinera del polígon Pintors estarà oberta les 24 hores. | Google Maps
La benzinera del polígon Pintors estarà oberta les 24 hores. Foto: Google Maps

A partir d’aquest mes, el Ripollès disposa d’una segona gasolinera que ofereix servei durant la nit (fins ara només ho feia la de Molló). Es tracta de l’estació de servei Petrocat, ubicada al polígon Industrial Pintors de Ripoll, a la sortida nord-est de la vila. Així ho ha comunicat per carta el director general de Petrocat al president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, que després de la queixa expressada en el Consell d’Alcaldes del Ripollès del juny passatva iniciar les gestions pertinents per mirar de solucionar la manca d’aquest servei nocturn.

El director general de Petrocat, Joan Ramírez, destaca el compromís amb els clients de la comarca per oferir un servei de subministrament continuat i la inversió feta per poder-lo dur a terme. La benzinera ha renovat el sistema informàtic i ha inclòs una terminal d’autoservei perquè els veïns de Ripoll i comarca tinguin servei de proveïment de carburant les 24 hores, a través de pagament amb les targetes bancàries.
Ramírez també aprofita per informar que properament es modificarà l’actual sistema d’il·luminació de la gasolinera incorporant la tecnologia led, que comporta un menor consum energètic i una reducció de les emissions de diòxid de carboni.

Amb l’obertura d’aquest nou servei es podrà donar cobertura nocturna sobretot als veïns del Baix Ripollès o la Vall de Ribes, que fins ara tenien com a benzineres més properes obertes en horari nocturn la de Molló, tocant a Coll d’Ares, o a Sant Quirze de Besora. La resta -tres a Ripoll, una a Camprodon, una a Sant Joan de les Abadesses, i una a Campelles- tanquen a les deu del vespre. La reivindicació havia arribat a la xarxa social Facebook on més de 230 persones reclamaven benzineres obertes a la nit.