Fotos: L'Enkomarca't omple d'activitat jove Sant Joan

Redacció
03 d'octubre del 2010
Els esports van ser protagonistes a l'Enkomarca't
Els esports van ser protagonistes a l'Enkomarca't | Lurdes López
Els esports van ser protagonistes a l'Enkomarca't. Foto: Lurdes López

Desenes de joves del Ripollès van participar aquest dissabte a la primera edició de l'Enkomarca't que es va celebrar a Sant Joan de les Abadesses. El Jovent Actiu Santjoaní es va oferir per fer d'amfitrió d'una trobadaque, a partir de l'any vinent, podria ser itinerant.

La jornada va ser plena  d'activitats. A primera hora es va realitzar un taller d’anellament i un itinerari ornitològic mentre que va acabar a la matinada amb un concert de grups de la comarca. Entremig molt esport -tornejos de futbol, bàsquet així com demostracions d'skate i esports d'aventura-, tallers de percussió, fotografia i jocs populars així com un fòrum deregidors de joventut i alcaldes.

La festa compta amb una imatge pròpia que es mantindrà en les properesedicions. Per aconseguir-la es va convocar un concurs de logotip isamarreta el juliol passat. La proposta guanyadora ha estat la del jovesantjoaní Pere Esquerrà i Dilmé, que va rebre un premi de 150 euros. Ellogotip guanyador s’ha imprès en cartells, samarretes i gots i serà laimatge de les properes edicions de la festa.

L'skate és un esport que cada vegada guanya més adeptes al Ripollès Foto: Lurdes López