Les lleis de barris de Campdevànol i Ribes de Freser, negre sobre blanc

El conseller Nadal en signarà dissabte els convenis. També inaugurarà oficialment la llar d'infants ribetana

Redacció
01 d'octubre del 2010
El carrer de Balmes és un dels vuit que es reurbanitzaran.
El carrer de Balmes és un dels vuit que es reurbanitzaran. | Arnau Urgell
El carrer de Balmes és un dels vuit que es reurbanitzaran a Campdevànol. Foto: Arnau Urgell

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, signarà aquest dissabte, 2 d'octubre, els convenis per a la rehabilitació integral de barris a Campdevànol i Ribes de Freser, en el marc dels ajuts previstos a la Llei de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen atenció especial.

A dos quarts de cinc el conseller Nadal i l'alcalde de Ribes de Freser, Marc Prat, signaran el conveni per a la rehabilitació integral al barri del Pavelló i la seva connexió amb el carrer Fonderia. El conseller aprofitarà la presència a la vila ribetana per inaugura l'escola bressol que va entrar en servei el passat 7 de setembre. L'equipament dóna cabuda a un màxim de 51 alumnes i la seva posada en servei ha tingut un cost de més de 678.000 euros aprotats pels departaments d'Educació i Governació -a través del PUOSC- i de la Diputació de Girona.

Posteriorment, a partir de les sis de la tarda, serà el torn de Campdevànol amb la signatura del conveni per part del conseller i l'alcaldessa Núria López. L'acte es realitzarà a la plaça de la Sardana.

- Més informació dels projectes de la Llei de barris a Campdevànol i Ribes