Les lleis de barris de Campdevànol i Ribes de Freser, negre sobre blanc

El conseller Nadal en signarà dissabte els convenis. També inaugurarà oficialment la llar d'infants ribetana

per Redacció , 1 d'octubre de 2010 a les 17:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'octubre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El carrer de Balmes és un dels vuit que es reurbanitzaran a Campdevànol. Foto: Arnau Urgell

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, signarà aquest dissabte, 2 d'octubre, els convenis per a la rehabilitació integral de barris a Campdevànol i Ribes de Freser, en el marc dels ajuts previstos a la Llei de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen atenció especial.


A dos quarts de cinc el conseller Nadal i l'alcalde de Ribes de Freser, Marc Prat, signaran el conveni per a la rehabilitació integral al barri del Pavelló i la seva connexió amb el carrer Fonderia. El conseller aprofitarà la presència a la vila ribetana per inaugura l'escola bressol que va entrar en servei el passat 7 de setembre. L'equipament dóna cabuda a un màxim de 51 alumnes i la seva posada en servei ha tingut un cost de més de 678.000 euros aprotats pels departaments d'Educació i Governació -a través del PUOSC- i de la Diputació de Girona.

Posteriorment, a partir de les sis de la tarda, serà el torn de Campdevànol amb la signatura del conveni per part del conseller i l'alcaldessa Núria López. L'acte es realitzarà a la plaça de la Sardana.


- Més informació dels projectes de la Llei de barris a Campdevànol i Ribes

 

Participació