Investiguen una possible estafa a un grup d'aturats de Sant Joan de les Abadesses

Una dona demanava 50 euros per obtenir un carnet de manipulador d'aliments per una feina falsa

Redacció
28 de setembre del 2010
Una dona va oferir una feina presumptament falsa a un grup de 13 aturats de Sant Joan. Segons publica El 9 Nou, un grup de persones sense feina es van reunir el passat 22 de setembre a la plaça de l'Abadia tot seguint un anunci publicat a Televisió del Ripollès.

La dona, segons publica el bitsetmanari, els va explicar que s'obriria una fàbrica d'embotits i formatges al polígon industrial de Mas d'en Bosch de Ripoll. També els va detallar les condicions laborals -1.100 euros mensuals, 15 euros diaris pel transport i 17 euros per les hores extres-. Tanmateix, abans era necessari obtenir el carnet de manipulador d'aliments fet pel qual els hi demanava 50 euros.

La dona els va citar de nou l'endemà per tal que li entreguessin els diners. Segons El 9 Nou alguns dels assistents van sospitar de l'oferiment i van avisar la Policia Local santjoanina. L'agent policial es va presentar d'incògnit a la segona reunió i va interrogar la dona que afirmava que ella no sabia qui l'havia contractat per oferir els llocs de treball. En tot cas, si més no a la zona de Mas d'en Bosch, no hi ha constància de cap futura empresa. Hores d'ara s'investiga si tot plegat es tracta d'una estafa i qui en seria el responsable.