La Generalitat licita la millora de la C-17 entre Parets i la Garriga

Les obres començaran a la primavera i tindran una durada de 10 mesos

Redacció
19 de setembre del 2010
El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha licitat les obres de millora de la C-17 entre Parets i la Garriga (el Vallès Oriental). Els treballs s'iniciaran a la primavera del 2011, suposaran una inversió de 3,5 milions d'euros i tindran una durada de deu mesos.

El DPTOP preveu reforçar el ferm d’un tram de prop de 13 quilòmetres, que abastarà els termes municipals de Parets del Vallès, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Granollers, Canovelles, l'Ametlla del Vallès i la Garriga. L’actuació s’iniciarà a la zona de l’enllaç amb la C-33 i s’acabarà al sud del pas per la Garriga.
 
La principal millora que s’hi durà a terme consistirà en la renovació del paviment. En primer lloc, s’efectuaran fresatges i sanejaments previs, per tal de tractar els trams que presentin desperfectes superficials. Posteriorment, s’estendrà una nova capa d’aglomerat al llarg del tram.
 
A més de la millora del ferm, les obres que ara s’impulsen permetran adequar els sistemes de contenció dels vehicles, amb la instal·lació de noves barreres de seguretat. Finalment, els treballs es completaran amb la millora de les cunetes, l’adequació de la senyalització de la carretera i la substitució dels junts d’estructures deteriorats.