El PSC confia en Enric Pérez per recuperar Ripoll

Els socialistes escullen per unanimitat Pérez que repetirà per segona vegada com a cap de llista

Redacció
18 de setembre del 2010
L'agrupació socialista de Ripoll ha reelegit Enric Pérez com a candidat.
L'agrupació socialista de Ripoll ha reelegit Enric Pérez com a candidat. | Arnau Urgell
L'agrupació socialista de Ripoll ha reelegit Enric Pérez com a candidat. Foto: Arnau Urgell

“El nostre objectiu, i creiem que és factible, és recuperar l'alcaldia”. Aquest és el repte que afronta Enric Pérez “amb ganes, il·lusió i ben preparat”. I és que no hi ha hagut cap sorpresa i l'assemblea de militants del PSC de Ripoll l'ha escollit per encapçalar la llista per segona vegada consecutiva. L'any 2007 va aconseguir retenir els tres regidors de la legislatura anterior però ara volen “guanyar espai polític” per tenir prou força per tornar a governar la vila tal i com van fer des del 1979 fins al 1995.

Enric Pérez ha demanat que les eleccions no es “dualitzin” entre CiU i els partits d'esquerra. Tot i destacar la gran “fidelitat i responsabilitat” del PSC en l'actual equip de govern ha afirmat que “no seria intel·ligent i absurd tancar-nos qualsevol porta” en la política de pactes. El candidat socialista no ha volgut desvetllar detalls sobre qui l'acompanyarà a la llista: “serà una combinació de joventut més experiència”. Tampoc s'ha mullat sobre si continuarien en llocs de sortida els dos actuals regidors: Jaume Camps i Pilar Pellegero.

Pérez ha destacat que el seu partit ha contribuït a “canviar la cara a Ripoll”. En aquest sentit ha assenyalat que han dotat els ciutadans dels equipaments que es mereixien, que s'ha aconseguit revitalitzar el Barri Vell i la millora de la connexió amb Barcelona per carretera i tren.

Tercer candidat per les municipals
El PSC ha estat el darrer dels tres partits amb representació municipal a escollir el candidat per les municipals del maig de 2011. S'hi trobaran tres “vells coneguts” ja que tant Jordi Munell (CiU), com Teresa Jordà (ERC) i el mateix Pérez repetiran candidatura. Caldrà veure si les altres tres formacions que el 2007 es van presentar -ICV, el PP i la CUP- tornen a fer llista.

Enric Pérez serà candidat per segona vegada. Foto: Arnau Urgell