L'Abadessenc no passa de l'empat (1-1) en l'estrena del «nou» municipal

El Ripoll i Camprodon també empaten a la primera jornada de la temporada

12 de setembre del 2010
L'Abadessenc va empatar a 1 en el seu debut a la lliga
L'Abadessenc va empatar a 1 en el seu debut a la lliga | Arnau Urgell
L'Abadessenc va empatar a 1 en el seu debut a la lliga Foto: Arnau Urgell

L'estrena aquest dissabte de la reforma del camp municipal de Sant Joan en plena Festa Major no podia començar millor. Sasha va aprofitar un refús en curt del porter del Tossa per marcar el primer gol de l'Abadessenc quan tot just es jugava el minut 6. Tot i que els homes de Joan Miquel Saavedra -que ahir s'estrenava en partit oficial com a entrenador santjoaní- van tenir ocasions clares per augmentar la renda va ser el Tossa Sport el que va empatar el partit a la segona partit.

També han sumat un punt el CF Ripoll i la UE Camprodon a la primera jornada del Grup 1 de Primera Regional. Els ripollesos han empatat a casa a 2 amb el Tordera en un partit que perdien al minut 75 (0-1) i al 89 (1-2). Els gols de Salés i Molinero han permès salvar l'empat. Els camprodonins, per la seva banda, han empatat a 0 al camp de l'Escala.

Xevi Melero s'estrena amb golejada
El debut de Xevi Melero com a entrenador de la UE Campdevànol s'ha saldat amb golejada. Els verd-i-blancs van guanyar dissabte per un clar 4 a 1 al Caldes de Montbui gràcies als gols de Subirana a la primera part i de Suàrez, Rota i Palau a la represa. Amb aquest resultats els campdevanolencs se situen com a líders “honorífics” del grup 5 de Segona Regional.

Finalment, el Vilallonga de Ter va iniciar la lliga amb mal peu en perdre per un clar 3 a 0 al camp de les Planes d'Hostoles .