La Diada més dolça, a Ribes de Freser

La Festa de la Mel arriba a la quinzena edició

Redacció
09 de setembre del 2010
Festa de la Mel
Festa de la Mel | Arnau Urgell
Visitants de la Festa de la Mel de 2009. Foto: Arnau Urgell

Els propers dies 11 i 12 de setembre Ribes de Freser viurà la quinzena edició de la Festa de la Mel de la Vall de Ribes. El programa està farcit d’activitats temàtiques dirigides a diferents públics: degustació de mel; taller d’espelmes; demostració del procés de brescar; exposició d’aparells en ús i desús i una mostra artesana amb una trentena de parades. El dissabte al matí es realitzarà un taller de sabons de cera d’abella (inscripcions gratuïtes a l’oficina de turisme) i a la tarda una activitat de dinamització infantil.
 
El diumenge es continuarà amb el tradicional concurs de cuina, una activitat que cada any assoleix més participants i que enguany arriba a la vuitena edició. Compta de nou amb diferents modalitats: dolç, salat, infantil i restaurants. Val a dir, que els vuit restaurants dels Fogons de la Vall de Ribes realitzaran menús i plats temàtics per tal de de donar suport i promoció conjunta a l’activitat estrella de la setmana.
 
Una de les novetats d'enguany serà la disputa, el mateix diumenge, del primer Torneig d'Hoquei Festa de la Mel, un triangular entre el Club Patí Ribes, el Patí Hoquei Club de Sant Cugat i Club Esportiu La Salle Bonanova en categories infantils i sènior. Començarà a les 11 del matí al pavelló municipal.

- Galeria de fotos 2009(Arnau Urgell)
- Programa complet XV Fira de la Mel(pdf)
- Bases del concurs de cuina(pdf)