Francesc Freixer guanya la Duatló de Vilallonga

L'SC Camprodon s'emporta la victòria per equips i Ester Hernàndez en categoria femenina

07 de setembre del 2010
Frances Freixer va guanyar la duatló de Vilallonga
Frances Freixer va guanyar la duatló de Vilallonga | Ocisport.net
Frances Freixer va guanyar la duatló de Vilallonga Foto: Ocisport.net

Francesc Freixer, atleta del CN Vic, va ser el guanyador de la Duatló de Vilallonga que es va disputar en un circuit que va unir la població i el cim del Balandrau amb un desnivell positiu de 2.200 metres. Fréixer va recórrer els 34 km en BTT i els 12 km corrent amb un temps de 2 h 44' 57''. El podi el van completar Marc Pinsach i el corredor de l'SC Camprodon Toti Bes.

Precisament l'entitat de Camprodon es va endur la victòria a la competició per equips. A banda del tercer lloc -Pinsach també havia militat anteriorment a l'entitat- van aconseguir el cinquè i sisè lloc (Joan Compte i Marc Pastoret respectivament). L'altre club de la comarca, el CTSJ Abadesses, va aconseguir la sisena posició mentre que el CE Callús va ser segon i la UE Matadapera tercera.

En categoria femenina la victòria va ser per Ester Fernàndez amb un temps de 3 h 26' 46''. El podi el van completar Isabel Eizmendi i Maria Fargues. En conjunt van participar a la prova 131 atletes.