La Teràlia es consolida

La segona edició de la Fira de Teràpies Manuals i Energètiques de Ripoll rep molt més públic i reuneix un 30% més d'expositors

Redacció
06 de setembre del 2010
Taller d'herbes remeieres a la Lira
Taller d'herbes remeieres a la Lira | Lurdes López
Taller d'herbes remeieres a la Lira. Foto: Lurdes López

La Teràlia, la Fira de Teràpies Manuals i Energètiques, ha fet aquest cap de setmana un pas de gegant per consolidar-se entre el calendari firal de Ripoll. La segona edició del certamen ha reunit un 30 més d'expositors -s'ha passat de 50 a 64 parades- i ha viscut un increment substancial de públic. Xevi Guitart, un dels organitzadors, explica que el nombre de participants als tallers s'ha duplicat respecte l'any passat.

“El temps ens ha acompanyat i els firaires estaven molt satisfets”. Tot plegat fa que la valoració sigui “més que positiva” segons Guitart. A més, l'organitzador destaca la visita de la consellera de Salut, Marina Geli, que va passejar per la fira dissabte passat. “La consellera va destacar la complementarietat entre aquestes teràpies i la medicina formal” explica Guitart. “Cal tenir en compte que ja s'utilitzen teràpies com el reiki en clíniques convencionals” afegeix.

La consellera Geli, a banda de passejar per les diverses parades, no va dubtar en “fotografiar-se” l'aura amb una càmera Kirlian. “Es tracta d'un instrument científic dissenyat per la NASA utilitzat per analitzar les nebuloses i que en aquest cas capta l'energia que desprèn una persona” assenyala l'organitzador de la Teràlia.

Marina Geli "fotografiant-se" l'aura.Foto: Xevi Mas

Galeries de fotos
-Teràlia 2010(Xevi Mas)
-Teràlia 2009(Arnau Urgell)

Les teràpies van tenir una forta demanda. Foto: Xevi Mas