Marina Geli es programa un dissabte atapeït de «visites»

Presidirà l'acte del 90è aniversari de l'Hospital de Campdevànol, presentarà el futur CAP de Sant Joan i la inauguració de l'Agència de Protecció de la Salut del Ripollès entre altres actes

Redacció
03 de setembre del 2010
Marina Geli en la inauguració de l'ampliació de l'Hospital de Campdevànol
Marina Geli en la inauguració de l'ampliació de l'Hospital de Campdevànol | Arnau Urgell
Marina Geli en la inauguració de l'ampliació de l'Hospital de Campdevànol Foto: Arnau Urgell

La consellera de Salut, Marina Geli, s'ha programat un atapeït programa de “visites” a la comarca per aquest dissabte. El tourcomençarà a dos quarts d'onze del matí a Campdevànol on participarà al primer acte de les celebracions pel 90è aniversari de l'Hospital . A la sala el Molí es presentarà, entre altres, un llibre que recull fotogràficament la història de la institució.

Posteriorment es desplaçarà a Ripoll on inaugurarà, a la seu del Consell Comarcal, l'Agència de Protecció de la Salut del Ripollès a partir de tres quarts de dotze. A la capital també es preveu que faci una passejada per la Teràlia, la Fira de Teràpies Naturals i Energètiquesque enguany arriba a la segona edició.

Abans de dinar, a un quart de dues, la consellera serà a Sant Joan on al costat de l'alcalde Ramon Roqué presentarà el projecte del futur centre de salutdel municipi que es construirà en un solar a l'encreuament dels carrers Ramon d'Urg i Joan Maragall.

Finalment, a dos quarts de set de la tarda, Marina Geli completarà el programa a la comarca amb la presentació del seu llibre Endreçar l'ànimaa la sala de la Cooperativa de Camprodon. L'obra, que consta de tres parts (dona, salut i polític) també tindrà tres presentadors: Marta Pedrerol, directora dels serveis territorials de Salut a Girona; Carles Manté, president del Consorci Sanitari del Maresme; i Esteve Pujol, alcalde de Camprodon.

Més informació dels actes previstos
- 90è aniversari de l'Hospital de Campdevànol
- Presentació del centre de salut de Sant Joan
- Presentació del llibre de Marina Geli