Una mica tard, no?

Rocambolesca situació administrativa | El DOGC publica el nomenament de Xavier Santajuliana com a nou inspector de la policia de Ripoll, quan aquest ja ha anunciat que plega

per El Ripollès.info , 31 d'agost de 2010 a les 12:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 d'agost de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els tràmits de l’Administració en aquest país no destaquen pas per la seva celeritat. Com diria el filòsof, com a mostra un botó.

El cap de la policia local de Ripoll, Xavier Santajuliana, deixarà el seu càrrec el proper 6 de setembre, tal com ja ha fet públic i tal com va informar El Ripollès.info el passat 24 d’agost. L’agent haurà estat uns dos anys en el càrrec, en la categoria de sotsinspector.

El mateix 24 d’agost, sortia publicat al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya) el nomenament de Santajuliana com a nou inspector de la policia de Ripoll. En concret, deia el següent: "Nomenar al senyor Xavier Santajuliana i Polo amb efectes del dia 27 de juny de 2010, funcionari de l'Ajuntament de Ripoll ocupant la plaça de forma definitiva d'inspector de la Policia Local de Ripoll". Una mica tard, no?

- Llegir el document al DOGC
- Notícies relacionades

 

Participació