L’Hospital de Campdevànol compleix 90 anys

Els actes de celebració estaran presidits per la consellera Marina Geli

El Ripollès.info
30 d'agost del 2010
Amb motiu del 90è aniversari de l’Hospital de Campdevànol –inaugurant l’1 d’octubre de 1920–, l’entitat durà a terme diverses activitats que tindran lloc el proper dissabte 4 de setembre, a partir de les 10:30h a la sala “El Molí” de Campdevànol.

L’entitat ha editat un llibre recull fotogràfic que es presentarà el dia 4, on es resumeixen breument els 90 anys d’història de l’Hospital de Campdevànol. Les imatges mostren l’evolució i el creixement del centre des dels seus inicis fins a l’actualitat. 

L’Hospital també ha organitzat una exposició de maquetes, fotografies i material mèdic que s’inaugurarà el mateix dia i que es podrà veure a la sala “El Molí” els dies feiners 9, 10, 16 i 17 de setembre, de 17 h a 19h i els festius 4, 5, 11, 12, 18, 19, 20 i 21 de setembre, de 9
 a 13h i de 17 a 19h.

Finalment, també es presentarà un segell commemoratiu que s’ha creat per a l’ocasió i es podrà estampar amb el matasegells commemoratiu el mateix dia 4.

Els actes de celebració del 90 aniversari de l’Hospital de Campdevànol estaran presidits per la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya Marina Geli, i comptaran amb la presència de l’alcaldessa de Campdevànol, Núria López; el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez; el president del Patronat i el gerent de l’Hospital de Campdevànol, Jaume Vilarrassa i Joan Grané; i la presidenta del Cercle Filatèlic i numismàtic de Ripoll, Carme Font.


RECORDATORI


ACTE: celebració del 90 Aniversari de l’Hospital de Campdevànol
DATA: dissabte 4 de setembre
HORA: 10.30h
LLOC: Sala “El Molí”
C/Aurora, núm. 6, Campdevànol