Els bombers localitzen el cadàver del boletaire perdut a Vilallonga de Ter

Encara es desconeixen les causes de la seva mort

El Ripollès.info
27 d'agost del 2010
Actualitzat divendres, 20:00 hores
Confirmat: es tracta del cadàver del boletaire

Els Bombers han confirmat que el cadàver localitzat aquesta tarda a Vilallonga de Ter és el del boletaire que havia desaparegut ahir dijous. La troballa ha estat feta per un altre boletaire que passejava per la zona. L'autòpsia haurà d'aclarir les causes de la mort d'aquest home de 62 anys d'edat.

Ha calgut la intervenció d’efectius dels GRAE per recuperar el cos d’una zona de difícil accés, on havia estat localitzat al voltant de les 16:00 hores. Posteriorment, ha estat traslladat fins a l’aeròdrom de Campdevànol.
 
Han treballat en la recerca, iniciada ahir a les 14.59 hores, un total de 19 dotacions terrestres i tres aèries dels Bombers de la Generalitat, 11 efectius dels Mossos d’Esquadra, entre ells una unitat canina, i agents rurals i de la Guàrdia Civil.

---------------------

Actualitzat divendres, 19:00 hores
Troben el cos d'una persona a la zona


Els Bombers de la Generalitat han localitzat als volts de les 4 de la tarda el cos sense vida d’una persona a la zona, que tot apunta que podria ser el del boletaire perdut aquest matí. El lloc és de difícil accés i només s’hi pot arribar en helicòpter, tal com han confirmat fonts dels bombers a ElRipollès.info.

En aquests moments, encara no es pot certificar que el mort sigui el boletaire de Mataró, ja que s’han de realitzar tots els tràmits judicals (aixecament i identificació del cadàver) i les tasques es podrien allargar encara unes hores degut als problemes d’accés.

-------------

Publicat divendres, 09:45 hores
Desapareix un boletaire a Vilallonga del Ter


Els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat continuen aquest matí la recerca  d’un boletaire que es va perdre ahir a la Font del Catllar de Tregurà de Dalt, a Vilallonga del Ter. Es tracta de RQ, un veí de Mataró de 62 anys, segons han informat els Bombers de la Generalitat a Ripollès.info.

De moment, es desconeixen les causes de la seva desaparició. RQ i un altre company de Mataró van desplaçar-se ahir al matí a Vilallonga de Ter per anar buscar bolets. Després d’esmorzar, es van separar i van quedar per tornar-se a trobar a les 12:30 hores. Arribada aquesta hora, RQ no es va presentar i el seu company va donar l’avís.

La recerca es va iniciar ahir a la tarda i va allargar-se fins a les 12 de la nit, quan es va haver de suspendre. Hi van participar els Bombers de la Generalitat, amb 12 dotacions terrestres i un helicòpter, i efectius dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil amb gossos ensinistrats.

La recerca s’ha reprès aquest matí, a les 07:45 hores, amb vuit dotacions terrestres i dos helicòpters dels  bombers. També hi continuen els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil. A hores d’ara, el boletaire continua desaparegut.