«Cercant les Petjades del Comte Arnau»

Caminada nocturna a Sant Joan de les Abadesses.

per El Ripollès.info , 26 d'agost de 2010 a les 10:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'agost de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte 28 d'agost tindrà lloc la novena caminada nocturna "Cercant les Petjades del Comte Arnau".  Aquesta activitat s'emmarca dins el Cicle de representacions del Mite del Comte Arnau, que enguany celebra la quinzena edició. Es tracta d'una excursió nocturna d'unes tres hores de durada amb sortida i arribada a Sant Joan de les Abadesses.

Per tal que la caminada es faci menys feixuga, els membres del SAT ens representaran un fragment de l'obra del Comte Arnau i s'oferirà un petit ressopó a tots els participants. El punt de sortida serà l'absis del monestir de Sant Joan ales 21:00 h.

La inscripció a la caminada és GRATUÏTA i les persones interessades poden adreçar-se, fins el mateix dissabte a l'Oficina de Turisme (10-14 i de 16-20) o bé trucant al telèfon 972 720 599.

Aquesta activitat compta amb la col•laboració de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, el SAT i l'Agrupació Local de Seguretat Civil de Sant Joan.

 

Participació