La Nit dels Monòlegs de Campdevànol tanca amb un muntatge de luxe

L’espectacle l’Impro-Show ha rebut més de 100.000 espectadors

El Ripollès.info
20 d'agost del 2010
El muntatge Impro-Show
El muntatge Impro-Show
El muntatge Impro-Show

Aquest proper dissabte 21 d’agost, a las 22:00 hores a la Sala Diagonal de la població de Campdevànol, arriba "Impro-Show", un espectacle que cada dia es diferent en les seves funcions i que ha rebut més de 100.000 espectadors i supera les 700 funcions al Teatreneu de Barcelona. "Impro-Show" finalitzarà el cicle de la 3a Nit dels Monòlegs. Per tercer any consecutiu i degut a la gran expectació en els darrers anys, on mes de 3.000 persones han visitat la població, el Patronat de Cultura ha programat aquests monòlegs, un cop més, per a les nits dels dissabtes del mes de juliol i agost.

"Impro-Show" és un espectacle diferent i únic en cada funció, on els còmics surten al escenari sense guió i amb els suggeriments  del públic assistent es va creant la trama del espectacle. L’obra porta tres anys en cartellera al Teatreneu de Barcelona. Dirigida e interpretada per el reconegut actor còmic Jose Luís Adserías, intèrpret y guionista de la sèrie “13 anys y un dia” de TV3, juntament amb en Joan i Roger Pera. Sens dubte un gran espectacle d’improvisació per posar fi al cicle de monòlegs d’aquesta edició. 

La Nit del Monòlegs es un cicle d’humor creat per diferents còmics nacionals del planter d’artistes del canal de televisió Paramount Comedy i programes de renom nacionals. En aquesta tercera edició, la població de Campdevànol ha rebut còmics procedents d’arreu d’ Espanya; des de Galícia, Oswaldo Digón, Pedro Reyes que no se sap d’on és i Manu Bádenas de València. El Patronat de cultura s’adhereix a la gira d’aquests monologuistes que actuen arreu d’Espanya, posant un toc d’humor a les nits d’estiu de la població. 

AMSA (Agustí i Masoliver S.A), empresa constructora que durà a terme el nou equipament escolar en els terrenys de Can Ribalaigua de Campdevànol, es el patrocinador d’aquesta tercera edició de La Nit dels Monòlegs, juntament amb l’Ajuntament de Campdevànol.

“LA 3ª NIT DELS MONÒLEGS”
DIA: Dissabte 21 d’agost
HORA: 22:00 hores
LLOC: Sala Diagonal de Campdevànol
CÓMIC: Impro-Show (varis cómics)
PREU: 1 euro