Ripoll hi torna amb la Teràlia

La Fira de Teràpies Manuals i Energètiques celebrarà el 4 i 5 de setembre la seva segona edició

El Ripollès.info
02 de setembre del 2010
Teràlia
Teràlia | Arnau Urgell
Ripoll celebrarà la segona edició de la Teràlia. Foto: Arnau Urgell

Desprès de la bona acollida de la primera edició de la Fira Teràliacelebrada l’any 2009, el Centre Amunay amb la col·laboració del’Ajuntament de Ripoll en prepara una segona edició pels dies 4 i 5de setembre, amb l’objectiu de donar a conèixer les tècniques, elsproductes i els centres relacionats amb les teràpies complementàries,mitjançant parades, tallers, conferències o altres activitats lúdiques.

Hi haurà parades de mercat amb productes naturals i ecològics, roba,herbes remeieres, cremes... al carrer Verdaguer i a les places de laLira, Gran i Sant Eudald. També hi haurà estands per provar teràpides itècniques manuals i energètiques com el quiromassatge, la reflexologia,el assatge tuina, el shiatsu, el  massatge atlant, l'osteopatia, elreiki, la geometria sagrada, la gemoteràpia i el tarot entre altres.

Per altra banda es programaran tallers gratuïts a la sala Eudald Graellsper practicar propostes com el qi gong, el ioga, els pilates, la dansa oles respiracions xamàniques. Finalment, es faran tallers i activitatsde lleure pels més petits al passeig del Mestre Guich i espectacles alvespre.

- Més informació i programa complet al web de la Teràlia