Tribuna indecent: Jonathan, vine al torrent; Matins.sí / Matins.no

Sergi Belmonte
01 d'agost del 2010
Cotxes a la pista d'accés al torrent de la Cabana
Cotxes a la pista d'accés al torrent de la Cabana | CiU Campdevànol
Cotxes a la pista d'accés al torrent de la Cabana Foto: ElRipollès.info

Jonathan, vine al Torrent; Matins.sí/Matins.no. La flor i nata de la delinqüència de Barcelona, en biquini i banyador

Sergi Belmonte · Instal·lador elèctric i autor del bloc Indecència2014

Quatre dies. Fa quatre dies mal contats que el fantàstic recorregut que ens ofereix el cabal del torrent de la Cabana, va ser objecte d'un meticulós reportatge a Televisió de Catalunya. El programa matiner del senyor Cuní, va oferir a tots els teleespectadors que el sintonitzaven, la meravellosa essència de natura que s'hi respira, i encoratjava a remullar-se dins d'idíl·liques gorgues cristal·lines i salts d'aigua transparents. I ara, quan tot just és el moment del màxim èxode de capital en terres de muntanya, l'alcaldia de la vila decideix negar l'entrada a tot vehicle motoritzat.

Com a usuari eventual de les basses i a mode personal, no cal dir que em sembla perfecte aquesta resolució. Denegant l'afluència massiva a famílies senceres, que creuen plantar-se al vell mig del càmping de la Costa Brava, mitigarem els crits histèrics de criatures que espanten el ocells. I sense la sempre impactant presència del patriarca de pèl en pit i panxa corpulenta, evitarem un possible atac d'ossa en zel, que ensumi tanta feromona masculina al descobert. I això sense parlar del malestar que genera voler gaudir d'un espai feréstec natural, envoltat de les típiques escampadisses residuals dels brètols i purrialla.

Així què i ja per finalitzar, només diré que no tinc cap contraproposta a fer davant la prohibició de l'Ajuntament. No em negareu però, que tot plegat faci tuf a socarrim i dubti molt d'aquesta insòlita casualitat. Perquè malgrat l'obvietat d'una imminent taxa d'estacionament rural, penso que les circumstàncies s'han avançat a les expectatives, i no m'explico com no hi ha encara un porter de discoteca a l'entrada del tram de GR senyalitzat, i un esplèndid aparcament de pagament a la mateixa font del Querol. De ben segur s'hauran volgut fer les coses corre cuita i sense entretenir-se gaire, no sigui cas que en properes legislatures siguin altres els que recaptin les penyores i contribucions, d'ingenus televidents ben esperonats, i d'altres fugitius de ciutat amb la butxaca plena.

Que macos. Si en són d'espavilats quan volen...

- Altres articles de la secció Tribuna indecent