Camprodon també instaura aparcaments de zona verda

Gratuïts però amb una limitació d'una hora

per Redacció , 29 de juliol de 2010 a les 17:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juliol de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Camprodon s'ha sumat a la iniciativa de Sant Joan de les Abadesses d'instaurar la denominada zona verda. A diferència de Barcelona, les places d'aparcament pintades de verd són gratuïtes però limitades a una hora. Per utilitzar-les cal disposar d'un rellotge horari que es pot recollir a l'Ajuntament, a l'oficina de turisme i als establiments de l'Associació Comerç i Turisme.

La nova zona verda de Camprodon, que ha entrat en vigor aquest mateix 28 de juliol, s'estén per les principals places de la vila (Carme, Santa Maria, Doctor Robert i Espanya) així com a l'entorn del pavelló vell (carrer Sant Antoni i l'hort de can Serra). A més, les zones de càrrega i descàrrega -limitades a 30 minuts- seran zona verda fora de les hores punta.

La zona verda de Camprodon, que compta amb el suport de l'Associació de Comerç i Turisme, funcionarà de nou del matí a vuit del vespre. Fora d'aquest horari l'estacionament és lliure.

 

Participació