Dimiteix el portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Ribes

Quim Aragall plega com a regidor després de tres anys

Redacció
21 de juliol del 2010
Quim Aragall, portaveu i únic regidor d'Esquerra a l'Ajuntament de Ribes, presentarà al ple del proper dimarts la seva renúncia al càrrec. “Ho faig per motius estrictament personals i laborals, no tinc hores per compatibilitzar-ho tot” ha explicat a ElRipollès.info.

Després de l'estiu està previst que Joan Vilaplana -número 2 a la llista dels republicans- assumeixi el càrrec. “En principi ha manifestat que no vol ser candidat” afirma Aragall. En aquest sentit explica que el partit encara no ha iniciat el procés per escollir el cap de llista. “Queda molt lluny encara” afirma i deixa clar que “no és la típica estratègia per tal que un futur candidat agafi rodatge”.

Amb la renúncia d'Aragall -ja havia manifestat anteriorment la intenció de no presentar-se- Esquerra es presentarà a les eleccions de 2011 amb el quart cap de llista en setze anys. Després de Pere Vigo -que va ser alcalde durant vuit anys- han estat candidats Miquel Sitjar i el mateix Quim Aragall.

Oposició constructiva

El futur exregidor valora la seva tasca de tres anys de manera positiva. “Tot i estar en un racó he intentat aportar propostes i fer propostes constructives” explica. Aragall també plegarà de l'executiva local però continuarà com a militant. “Tal com passava abans de ser candidat” resumeix.