Beget celebra la restauració de la Divina Majestat

Amb la presència del bisbe de Girona, Francesc Pardo

per Redacció , 8 de juliol de 2010 a les 10:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juliol de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Divina Majestat es va restaurar a finals de 2009. Foto: ACN

Beget farà aquest diumenge festa grossa per celebrar la restauració de la Divina Majestat. La talla romànica va tornar el passat abril al nucli del municipi de Camprodon després de sis mesos fora -primer al taller de restauració de la Generalitat a Valldoreix i després a l'exposició commemorativa dels 75 anys del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)-.

Amb el retorn de la Divina Majestat es completa un procés de restauració de tots els altars barrocs de la parròquia de Sant Cristòfol de Beget que s'han allargat durant deu anys. En ocasió de la festa patronal s'ha programat una jornada de celebració amb la presència del bisbe de Girona, Francesc Pardo, que oficiarà la missa de gràcies a les 12 del migdia. La Coral Camprodon també s'hi afegirà cantant l'ofoci.

Posteriorment es farà un piscolabis i els actes continuaran a la tarda amb una xerrada a càrrec del comissari del MNAC, Jordi Camps, i una ballada de sardanes.

Programa d'actes
Missa de gràcies oficiada pel bisbe de Girona, Francesc Pardo (12:00)
A continuació, piscolabis fraternal
Xerrada amb Jordi Camps (MNAC) (17:00)
Sardanes (17:30)

 

Participació