«Tour» del director de l'ACA al Ripollès

Visitarà les obres d'ampliació de la depuradora de Ribes i inaugurarà els dipòsits de Campdevànol i Sant Joan

Redacció
07 de juliol del 2010
El director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Manuel Hernández, visitarà aquest dijous 8 de juliol diverses actuacions que milloraran l’abastament i el sanejament d'aigua al Ripollès.
 
A les 10 del matí visitarà les obres d’ampliació de la depuradora de Ribes de Freser, acompanyat del president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, i l’alcalde de Ribes de Freser, Marc Prat. Aquesta instal·lació, un cop finalitzin els treballs, tindrà gairebé el doble de la seva capacitat.
 
En aquesta trobada se signarà el conveni entre l’Agència Catalana de l’Aigua i el Consell Comarcal del Ripollès per al desenvolupament de diverses actuacions de manteniment i conservació de lleres en diversos cursos fluvials de la comarca. En total es faran sis actuacions a la comarca (entre 2010 i 2011), amb un cost proper als 22.000 euros.
 
El següent del tour d'Hernández pel Ripollès serà a Campdevànol, a partir de les 11:15 hores del matí, on s'inaugurarà un nou dipòsit d’aigua amb capacitat per emmagatzemar 300 metres cúbics d’aigua, acompanyat de l’alcaldessa de Campdevànol, Núria López.
 
El recorregut finalitzarà a la una del migdia amb la inauguració d’un nou dipòsit a Sant Joan de les Abadesses amb una capacitat de 1.500 m cúbics. A banda d'Hernández l'acte comptarà amb l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué.