El mollonenc Miquel Hereu fitxa per l'Olot

Els garrotxins jugaran a Primera Catalana

LaGarrotxa.info
07 de juliol del 2010
Miquel Hereu, aquest dimarts a l'Estadi Municipal.
Miquel Hereu, aquest dimarts a l'Estadi Municipal. | Joan Guirado
Miquel Hereu, aquest dimarts a l'Estadi Municipal. Foto: Joan Guirado

El polivalent jugador de Molló Miquel Hereu s’ha vestit aquest matí, per primer cop, la camisa de la Unió Esportiva Olot que la temporada vinent jugarà a Primera Catalana. Format en les categories de futbol base de l’Escola de Futbol Garrotxa, Hereu, de 24 anys, ha militat a equips com el juvenil de divisió d’honor del Girona FC, el CD Banyoles o el Cassà de Tercera Divisió. La darrera temporada ha militat a la UE Camprodon però una lesió li ha impedit jugar minuts.

En les seves primeres declaracions com a jugador de l’Olot, el mollonenc ha destacat que “és un dels clubs més seriosos i ambiciosos de les comarques gironines”. A més, Hereu ha destacat que la seva arribada a la capital garrotxina té altres al·licients com “el camp de gespa artificial” o la “il·lusió per ascendir de categoria”. Cal recordar que els olotins porten dos ascensos consecutius i volen repetir-ho per ser equip de Tercera.

L’entrenador del primer equip, Nitus Santos, ha destacat precisament de Miquel Hereu la “polivalència” que li permetrà “cobrir diferents posicions a sobre el terreny de joc”.

Miquel Hereu, a banda de futbolista, és l'actual hereu de la Vall de Camprodon després de ser elegit el passat mes de desembre.