Les fundacions Televall i MAP aborden la difusió dels punts TIC adaptats

En una jornada aquest dimecres

Redacció
06 de juliol del 2010
Posar a l'abast tota la informació sobre l'apropament de les TIC a les persones amb discapacitat. Aquest és l'objectiu de la jornada informativa que tindrà lloc el proper dimecres 7 de juliol a la seu de Can Canerons de Ripoll de la Fundació Map.

L'any 2008 Televall va iniciar un projecte per acostar les TIC al col·lectiu de persones amb
discapacitat de la Fundació MAP de Ripoll a través de la instal·lació d'un punt d'accés a Internet adaptat. Concretament el Punt TIC disposa de tres ordinadors adaptats amb dispositius especials dissenyats i creats especialment per a aquest col·lectiu de persones.

Ara, la Fundació Televall vol fer extensiu aquest projecte a d'altres centres del territori català. A la jornada informativa Què és un Punt Tic adaptat? Accés a les tecnologies sense barreres, es posarà sobre la taula tota la informació necessària per a tots aquells centres que s'hi mostrin interessats.

Programa jornada

Obertura a càrrec d'Hermínia Ordeig, directora de la Fundació MAP (11:00)
Presentació del projecte de creació i instal·lació de Punts d'accés a Internet adaptats a càrrec d'Albert Pujol, director de la Fundació Televall (11:05)
Ponència a càrrec de César Mauri, creador de l'empresa Crea Sistemas Informáticos, especialitzada en el disseny, creació i implementació de solucions informàtiques en pro de l'accessibilitat (11:10)
Visita al Punt TIC adaptat amb demostració (usuaris) a càrrec de l'educador de la Fundació Map, Víctor Barrientos (11:50)
A continuació, precs i preguntes, cloenda i refrigeri