Els ajuntaments de Campdevànol i Molló se sumen al clam contra la sentència de l'Estatut

Aproven mocions de rebuig

Redacció
02 de juliol del 2010
L'Ajuntament de Campdevànol s'ha sumat al llarguíssim llistat d'institucions, partits i entitats que s'han mostrat contràries a la sentència del Tribunal Constitucional que mutila l'Estatut. Per unanimitat, els tres grups municipals (CiU, PSC i ICV) i el regidor no adscrit han votat una moció presentada pels convergents -és la genèrica de l'Associació Catalana de Municipis- que rebutja la retallada i dóna suport a les accions de resposta que engegin les institucions catalanes.

Per votar el text ha calgut fer un procediment curiós. I és que després d'acabar el ple extraordinari -que s'havia convocat a les tres, en plena hora del cafè- se n'ha convocat un segon d'extraordinari i urgent per poder debatre la moció. Tot plegat perquè el text no havia entrat a l'ordre del dia ja que els magistrats van decidir tombar l'Estatut quan ja s'havia celebrat la comissió informativa.

Molló també aprova una moció

Aquest mateix divendres Molló ha aprovat una moció de rebuig a la sentència. Es tracta del tercer municipi que ho fa després de Campdevànol i Ripoll.