Política Territorial inverteix 770.000 euros per millorar la carretera de Molló

Es renovarà l'asfalt entre la carretera de Beget i Molló i en un tram de Camprodon

per Redacció , 2 de juliol de 2010 a les 11:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juliol de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament de Política Territorial ha licitat per 711.000 euros la millora del ferm de dos trams de la C-38. Concretament s'actuarà en els 4,3 km entre l'accés a la carretera de Beget (GIV-5223) i Molló i en un petit tram de 300 metres al nord de la travessera de Camprodon, a la zona de can Pascal. L'actuació completa la renovació completa de la carretera entre Camprodon i el trencant de Beget que van finalitzar el juliol de 2008.

Les obres s'adjudicaran la tardor vinent i començaran el primer semestre de 2011. Tindran una durada prevista de dos mesos.
 

Els treballs permetran renovar el paviment de la carretera, amb l’estesa d’una nova capa d’asfalt i un tractament previ específic en aquells punts que presentin un major desgast. Paral·lelament, aquesta actuació inclourà tasques complementàries per a la millora del drenatge de la carretera, la senyalització vertical i horitzontal, l’abalisament i les barreres de seguretat.

 

Participació