Es repeteix l'èxit amb el 100% d'aprovats a la selectivitat

Els 73 alumnes de l'IES Abat Oliba i l'Escola Vedruna han superat la prova d'accés a la universitat

Redacció
28 de juny del 2010
Diferents aspirants a universitaris, aquest matí a l'IES Montsacopa d'Olot.
Diferents aspirants a universitaris, aquest matí a l'IES Montsacopa d'Olot. | Joan Guirado
Proves de selectivitat a Olot. Foto: Joan Guirado

Per segon any consecutiu tots els alumnes del Ripollès que s'han presentat a la selectivitat l'han aprovada. Enguany eren 76 estudiants -48 de l'IES Abat Oliba i 28 de l'Escola Vedruna- els que van fer amb èxit la prova d'accés a la universitat. Cal recordar que les proves es van fer del 9 a l'11 de juny a l'IES Montsacopa d'Olot.

Des dels dos centres s'ha expressat la satisfacció per un resultat que iguala i millora el de 2009 -aleshores també van aprovar tots els alumnes però amb una xifra menor (61) de presentats-. Tot i que encara no han pogut calcular les mitjanes ni les notes amb les assignatures específiques ja destaquen alguns dels estudiants com la camprodonina Carla Soler de l'IES Abat Oliba (9,4) o la Blanca Casas de la Vedruna (8,6). Dos alumnes més de l'institut han superat el 9, un llindar que han assolit 161 estudiants del conjunt del Principat i que la Generalitat reconeix amb un guardó.

Els magnífics resultats dels alumnes ripollesos milloren la mitjana catalana i de la demarcació de Girona que s'han situat en un 94,4 i un 94,7% respectivament. Unes xifres que suposen un rècord històric.