La revetlla acaba amb destrosses a Molló

Llums i bústies trencades, danys en un cotxe i en les obres d'un carrer

Arnau Urgell
24 de juny del 2010
La revetlla de Sant Joan no va acabar bé a Molló. Una colla de vàndals es van dedicar a destrossar tot el què van poder. Amb petards van trencar els llums exteriors i les bústies d'una quinzena de cases dels carrers de Joan Giramé i Solà Morales. En aquesta mateixa zona -a sota de l'Hotel Calitxó- també van provocar danys de consideració en un vehicle. Segons el regidor mollonenc, Josep Coma, van posar simultàniament petards als dos retrovisors i això va provocar el trencament de diversos vidres del cotxe.

El periple d'incidents va continuar cap al ramal d'entrada, actualment obres. Allà es van dedicar a tombar totes les peces de la futura vorera -blocs de 50 cm de llargada- que tot just havien col·locat dos dies abans. També van aprofitar per tirar senyals, totxanes i pedres a una claveguera d'aquest vial en obres.

Josep Coma afirma que “ningú va veure res” i això fa que no tinguin sospites de qui pot haver-ho fet. El regidor ha explicat que els incidents es van produir més enllà de quarts de dues quan la revetlla de la Comissió de Festes s'havia acabat. “Hem estat tot el dia revisant els desperfectes” es lamenta.