Mor una veïna de Sant Joan que va patir un accident de trànsit fa un mes

Redacció
19 de juny del 2010
L'accident s'ha produït a pocs metres de la colònia Llaudet.
L'accident s'ha produït a pocs metres de la colònia Llaudet. | Arnau Urgell
La veïna de Sant Joan viatjava en un Opel Astra negre que va quedar totalment destrossat. Foto: Arnau Urgell

Una veïna de 52 anys de Sant Joan de les Abadesses va morir aquest divendres a la nit a l'Hospital Josep Trueta de Girona cinc setmanes després de veure's implicada en un accident de trànsit a la N-260, a prop de la colònia Llaudet.

La víctima, Maria del Carme Llenderrozas i López, ha estat ingressada a l'UCI del Trueta des del 12 de maig quan va resultar ferida en un espectacular accident. La veïna de Sant Joan, que tornava de treballar de la fàbrica de Galetes Birba de Camprodon, viatjava en un Opel Astra negre amb quatre ocupants -tots els van traslladar a Girona-. El sinistre, on també s'hi van veure implicats un camió i un Peugeot 309 granat, es va saldar amb un cinquè ferit de pronòstic més lleu que van evacuar cap a l'Hospital de Campdevànol.

El funeral per la víctima se celebrarà aquest mateix diumenge a partir de les 10 del matí al Monestir de Sant Joan. Es tracta de la tercera persona que mor a les carreteres del Ripollès després de l'atropellament d'una veïna de Campdevànol i la mort d'un noi andorrà a Ripoll. L'any 2009 dues persones van perdre la vida en accidents de trànsit a la comarca.