Núria obre l'Any Maragall

Redacció
09 de juny del 2010
Vall de Núria
Vall de Núria | Adrià Costa
Núria acolirà l'obertura de l'Any Maragall. Foto: Adrià Costa

Núria acollirà aquest divendres l’acte d’obertura de l’Any Maragall, que commemora el 150 aniversari del naixement del poeta Joan Maragall i el centenari de la seva mort. L'esdeveniment, organitzat juntament amb la Institució de les Lletres Catalanes comptarà amb la presència, entre altres,  de l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall, el Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal i el president d’FGC Joan Torres .

A més, s'emetrà en directe El Matí de Catalunya Ràdio , conduït pel periodista Manel Fuentes. Hores d'ara encara queden una vintena d'invitacions disponibles. Catalunya Ràdio ha convocat als oients que puguin a Núria a les vuit del matí a l'estació  de Ribes-Vila del cremallera. El programa, que dura fins a les 12 del migdia, s'emetrà des de l'auditori de Núria. La baixada dels oients està prevista amb el cremallera de les dues.

Viatges amb el cotxe saló

Una de les activats que Núria ofereix per celebrar l'Any Maragall són els viatges literaris amb el cotxe saló del cremallera. El paquet, que costa 55 euros, inclou una visita a l'exposició de material del cremallera a Ribes, el viatge amb el cotxe saló tot escolant poemes de Maragall, un dinar especial a la Cabana dels Pastors i una sobretaula al saló de l’Estatut de Núria amb llegida depoemes de Joan Maragall a càrrec de diferents personalitat

- Més informació sobre els viatges amb el cotxe saló
- Més informació sobre el programa de Catalunya Ràdio a Núria
- Portal de l'Any Maragall