L'Aula clou el Menjar en Família pensant ja en la segona edició

Redacció
07 de juny del 2010
Els tallers amb la mainada han tingut molt èxit
Els tallers amb la mainada han tingut molt èxit | Arnau Urgell
Els tallers amb la mainada han tingut molt èxit Foto: Arnau Urgell

L'Aula d'Hostaleria del Ripollès va cloure el passat divendres la primera edició del cicle Menjar en Família. Ho va fer de manera lúdica amb la mainada passant-s'ho bé tot descobrint la diversitat de flruites. Les activitats, que s'han allargat durant mig any, han consistit tant en tallers amb les criatures com amb xerrades pels pares i mares sobre alimentació saludables i problemes en la dieta. Els responsables de l'Aula ja pensen en una segona edició amb més activitats pràctiques i dividides per franja d'edat.

Nancy Rovira, coordinadora de l'Aula d'Hostaleria, considera que el primer any, tot i tractar-se d'un “projecte experimental”, ha estat tot un èxit. En aquest sentit les xerrades sobre aspectes com la diabtis, els celíacs o la intolerància a la lactosa han reunit entre 20 i 25 persones de mitjana. Una xifra que s'ha duplicat en els tallers sobre fruita, peix i verdua i pasta en el qual hi ha pogut participar la mainada.